Tweede huis voelt als tweede thuis op Ameland

Sinds 2014 is er elk jaar sprake van een grote toename van het aantal toeristen waardoor Ameland nu minimaal twee miljoen overnachtingen op jaarbasis kent. Een Waddeneiland als Ameland is daarmee een hotspot in toeristisch Nederland geworden en dat kan dus ook gesteld worden van EuroParcs Resort Ameland. Een tweede huis op EuroParcs Resort Ameland is daarmee sowieso een interessante investeringsoptie vanwege de mogelijke verhuuropbrengsten, maar de waarheid gebiedt te zeggen dat ook veel van de investeerders vallen voor de schoonheid van het eiland. Een tweede huis op EuroParcs Resort Ameland wordt daarmee als snel gevoelsmatig een tweede thuis.

Ook al omdat een tweede huis op EuroParcs Resort Ameland van binnen een aankleding vol comfort kent. Daarmee wordt het familiegevoel benadrukt. De looks van buiten zijn juist luchtig wat bij elk tweede huis het vrijheidsgevoel accentueert.

De altijd aanwezige wind, de nabijheid van de duinen, de relatief rustige stranden en het uitzicht over zee vergroten gevoel van vrijheid, maar vormen ook de perfecte ingrediënten voor een romantisch samenzijn of een gezellige familievakantie. Omdat EuroParcs Resort Ameland aan de uiterste westkust van Ameland is gelegen, heb je op korte afstand van je tweede huis een fraai uitzicht over zowel de Noordzee als de Waddenzee als op Terschelling. Ook vlakbij je tweede huis gelegen zijn de veelzijdige horecavoorzieningen van EuroParcs Resort Ameland alsmede een bowlingbaan, binnenzwembad, een kuur en beautycentrum mét sauna en een midgetgolfbaan.

Daarnaast beschikt Ameland zelf over hoogwaardige (horeca)voorzieningen, veel monumenten en musea en een prachtige natuur wat onder meer tot uitdrukking komt in de vele kwellen. Of u nu kiest voor een tweede huis als investering of een mix van verhuur en eigen gebruik: Ameland prikkelt uw brein én hart. Een investering in een tweede huis op Resort Ameland is dan ook in meer dan één opzicht een aanwinst. U kunt dat uit de mond van één van onze ervaren aankoopadviseurs zelf horen. Zij zijn te bereiken via het telefoonnummer 088-0708010.

Bekijk hier het aanbod van een tweede huis op Ameland.