R op Resort Ameland staat voor Rijkdom

Op EuroParcs Resort Ameland hoeft u nooit in de file te staan op weg naar het strand. Op EuroParcs Resort Ameland kunt u zelf besluiten of je de gezellige drukte opzoekt op een mooie dag of dat u alleen wilt genieten van het strand, de wind en de vergezichten. EuroParcs Resort Ameland biedt op kortom op diverse terreinen meer dan een strandvakantie in Zuid-Europa.

EuroParcs Resort Ameland is gelegen aan de westkant van het eiland, aan de Hollumer duinen en het Borndiep dat Ameland scheidt van Terschelling. EuroParcs Resort Ameland staat voor een gevoel van vrijheid, dankzij de prikkelende zeewind, de fraaie duinen, de relatief stille stranden en de vlakbij het resort gelegen 55 meter hoge vuurtoren uit 1880 vanwaar je een groots uitzicht hebt. Een verademing kortom voor diegenen die de Randstad-stress gewend zijn. Ook al omdat de vakantiehuizen op EuroParcs Resort Ameland van buiten het luchtige karakter van een beachhouse hebben maar van binnen luxueus en gezellig zijn ingericht, zodat u het beste kunt combineren van intimiteit en vrijheid. Tegelijkertijd kunt u wanneer u wilt de gezelligheid opzoeken. Op de stranden nabij de vier dorpen op Ameland of in de dorpen zelf. Deze pittoreske dorpen, waarvan de huizen dateren uit soms de zeventiende of zelfs zestiende eeuw, is het goed toeven én eten in de horecazaken.

Ook bij slecht weer of als u gewoon zin heeft een dagje dichtbij het vakantiehuis te blijven, is Resort Ameland the place to be. Het resort heeft namelijk (uiteraard) een rijk faciliteiten- en voorzieningenniveau. Dat begint bij uitgebreide speelvoorzieningen in de buitenlucht alsmede een midgetgolfbaan, maar er is ook genoeg te doen als er een ouderwetse Nederlandse storm opsteekt. EuroParcs Resort Ameland beschikt over een overdekt binnenzwembad, bowlingbanen en een kuur- en beautycentrum mét sauna.