Recreatiewoning kopen op Ameland voor een ‘raak’ rendement

Een recreatiewoning kopen op Ameland wordt steeds vaker overwogen nu recreatiewoningen en andere overnachtingsmogelijkheden op Ameland en andere Waddeneilanden steeds meer in trek zijn bij toeristen. Met de vermelding van Texel op de digitale reisgids Lonely Planet vorig jaar is het gehele Waddengebied en dus ook Ameland,  dat jaarlijks minimaal twee miljoen overnachtingen kent, op de kaart gezet. Dat maakt dat EuroParcs Resort Ameland met zijn vele hoogwaardige recreatiewoningen met stip op de toeristische kaart staat. En dat maakt Resort Ameland, waar EuroParcs momenteel 140 recreatiewoningen bouwt, tot een interessante investeringsoptie om een recreatiewoning te kopen.

De recreatiewoningen van EuroParcs Resort Ameland zijn rijk aangekleed van binnen maar hebben van buiten een luchtige uitstraling, waarmee het gevoel van vrijheid dat het eiland oproept, wordt versterkt. Elk van de recreatiewoningen is op korte loopafstand gelegen van de duinen, het strand en de zee. Omdat Resort Ameland aan de uiterste westkust ligt, heb je uitzicht over zowel de Waddenzee als de Noordzee. Ook kun je vanaf je recreatiewoning lopen naar de historische vuurtoren Bornrif uit de negentiende eeuw. Vandaar heb je onder meer een prachtig uitzicht op Terschelling.

De wind staat normaliter voor vluchtigheid maar omdat die op Ameland vrijwel altijd prominent aanwezig is, kun je hier van duurzame energie spreken. Zoals de recreatiewoningen ook uit duurzame materialen bestaat. Zoals uw potentiële investering in een recreatiewoning op EuroParcs Resort Ameland een duurzaam karakter heeft. Het toerisme op Ameland bleef gedurende de crisis stabiel met een klein plus naar boven. Vanaf 2014 is een spectaculaire stijging van het aantal toeristen te zien, ook in en om de recreatiewoningen op Resort Ameland. Het resort weet met de luxueuze voorzieningen en de veelzijdige horeca uitstekend in te spelen op de steeds kritischer consument. Zoals heel Ameland steeds mooier en luxueuzer wordt. Tegelijkertijd blijft de kracht van het Waddeneiland hetzelfde: veel duin-, strand- en waterrecreatie, prachtige waterkwellen, veel monumenten en gastvrije eilanders. 

Voor wie meer wil weten over EuroParcs Resort Ameland en de rendementen/verhuuropbrengsten die een investering in een recreatiewoning op dit resort opbrengen: neem contact op met de verkoopafdeling van EuroParcs via 088-0708010.